logovallfoca Facebook.GIF

 

6è Concurs Nacional de la Raça Bruna dels Pirineus

a la Vall Fosca

 

Els propers dies 24 i 25 d'abril se celebra a la Torre de Capdella el 6è Concurs Nacional de la Raça Bruna dels Pirineus. El Concurs comptarà amb prop de 150 caps d’animals de raça bruna.

 

El 24 d’abril estarà dedicat a activitats culturals: taller de roses de Sant Jordi, poesia, titelles, etc. A la tarda podreu assistir a l’espectacle de màgia participativa que amb humor i simpatia Joaquin Matas ens oferirà. Després de sopar, hi haurà ball obert a tothom.

 

Els actes centrals del Concurs es realitzaran el diumenge 25 d’abril al matí. El Tomàs Molina del programa de televisió Polònia apadrinarà el millor vedell de la promoció del Centre de Testatge de Bon Repòs. Tot seguit es farà la subhasta d’alguns vedells del Centre de Bon Repòs i després es realitzarà el lliurament de premis. L’acte comptarà amb la presència del Conseller d’Agricultura i Ramaderia, Joaquim Llena.

 

Durant tot el cap de setmana es podran veure els animals de raça bruna, passejar per la fira artesana que s’organitza paral·lelament al Concurs Nacional, i participar en els diferents actes que s’organitzin en el marc del Concurs.

 

 

Departament de Comunicació

Ajuntament de la Torre de Capdella

Tel. 973663001

www.torredecapdella.org