La immobiliÓria Martinsa Fadesa posa a la venda l'estaciˇ d'esquÝ de Vallfosca

 

Inicia la venda d'actius per valor de mÚs de 400 milions amb l'autoritzaciˇ del jutjat

 

La immobiliÓria Martinsa Fadesa es va declarar disposada aquest dilluns a vendre l'estaciˇ d'esquÝ i el complex l˙dic i residencial de Vallfosca. L'empresa, que va iniciar el passat mes de juliol un concurs de creditors, ha comenšat la venda d'habitatges i s˛l en diferents punts d'Espanya sota l'autoritzaciˇ del jutjat mercantil de la Corunya. Un portaveu de l'empresa va dir que la immobiliÓria "no tÚ una necessitat urgent" de vendre els seus actius a la Torre de Capdella desprÚs d'aquestes operacions, motiu pel qual nomÚs acceptarÓ ofertes "a preu de mercat".

 

VallfoscaL'estaciˇ d'esquÝ de Vallfosca estÓ a la venda. AixÝ ho va confirmar aquest dilluns la immobiliÓria Martinsa Fadesa, promotora del domini esquiable i el complex l˙dic i residencial de la Torre de Capdella.

 

L'empresa, que va iniciar un concurs de creditors el passat mes de juliol amb un deute de mÚs de 7.000 milions d'euros, ha comenšat la venda d'habitatges i s˛l en diferents punts d'Espanya a entitats bancÓries per valor de mÚs de quatre-cents milions, sota l'autoritzaciˇ del jutjat mercantil de la Corunya. Martinsa Fadesa ha presentat una proposta de conveni als seus creditors que inclou la venda d'actius a tot l'Estat. Un portaveu de la companyia va puntualitzar que, arran d'aquestes primeres operacions de compravenda, Martinsa Fadesa "no tÚ una necessitat urgent" de vendre l'estaciˇ de la Torre de Capdella, les obres de la qual van quedar prÓcticament paralitzades desprÚs de l'inici del concurs de creditors. "L'empresa no vendrÓ rÓpid i a baix preu per obtindre liquiditat. NomÚs acceptarÓ ofertes a preu de mercat", va afegir. Fa dos mesos, la companyia es declarava partidÓria de "continuar apostant" pel projecte i acceptar ˙nicament possibles inversors o compradors parcials.  

 

Des de llavors, almenys dos empreses s'han interessat a adquirir les pistes de FiliÓ i el complex residencial d'Espui, on hi ha un centenar de pisos constru´ts i n'estan previstos vuit-cents mÚs.

 

La Generalitat, per la seua part, ha manifestat la seua intenciˇ de buscar nous inversors per garantir la continu´tat del projecte (vegeu SEGRE del 22 d'octubre). Martinsa Fadesa, per la seua part, no va reconŔixer cap negociaciˇ sobre els seus actius a la Torre de Capdella.