Dos empreses, interessades a comprar Vallfosca després de la crisi del promotor

 

El Govern busca inversors per garantir el futur de les pistes d'esquí de Lleida

 

 

Remuntador

R. RAMÍREZ | La Torre de Capdella

 

Nous inversors estudien la possibilitat de comprar l'estació d'esquí i el complex lúdic i residencial de Vallfosca, a la Torre de Capdella, les obres dels quals han quedat paralitzades pel concurs de creditors que va iniciar el passat mes de juliol el promotor, la immobiliària Martinsa Fadesa. Segons fonts pròximes a les negociacions, representants d'almenys dos empreses han visitat la zona en les últimes setmanes per estudiar-ne la possible adquisició.

 

El president de la junta de govern d'Espui, Francesc Porta, va explicar que una firma ja ha manifestat a l'entitat municipal descentralitzada (EMD) la seua intenció d'adquirir l'estació. Porta va declinar donar detalls sobre els interessats a comprar Vallfosca, i només va indicar que entre aquests hi ha un inversor català.

  

El departament de Política Territorial, per la seua part, busca nous inversors que puguin prendre el relleu de Martinsa Fadesa en les obres de Vallfosca en el marc de les seues negociacions per buscar promotors que assegurin el futur de les estacions d'esquí de Lleida. Així, el conseller, Joaquim Nadal, afirma que "el Govern, amb la discreció que procedeix, porta a terme gestions per mirar de trobar nous inversors i tirar endavant el projecte" de Vallfosca.