La Xina i Dubai s'interessen en els actius del promotor de Vallfosca

 

Negociació amb els administradors concursals de Martinsa-Fadesa

 

                          

Grua

Els administradors concursals de la immobiliària Martinsa-Fadesa han rebut ofertes de fons sobirans (ens d'inversió estatal) de la Xina i Dubai per comprar actius de l'empresa promotora de l'estació d'esquí i el complex residencial de Vallfosca. Així ho va publicar aquest dijous el diari El Mundo en l'edició digital. El rotatiu madrileny va indicar que no hi ha hagut acord per a la compravenda de promocions ni sòl de la companyia en suspensió de pagaments, perquè les quantitats que ofereixen no cobreixen les hipoteques subscrites sobre aquests. Un portaveu de Martinsa-Fadesa, per la seua part, va afirmar que l'empresa no té coneixement de cap negociació per a la venda dels seus actius.

 

 

Aquestes ofertes sobre promocions immobiliàries i sòl de Martinsa arriben un mes després que almenys dos empreses s'hagin interessat en la compra de l'estació d'esquí i el complex residencial de Vallfosca, a la Torre de Capdella. Fonts pròximes a l'operació van indicar que almenys una de les firmes interessades en Vallfosca representa inversors estrangers la procedència dels quals van declinar precisar, si bé van assegurar que no es tracta de fons sobirans de la Xina ni de Dubai. La Generalitat, per la seua part, va anunciar a l'octubre que buscaria nous inversors per agafar el relleu de Martinsa-Fadesa al capdavant del projecte.

 

 

S'ha de recordar que el fons sobirà de Dubai ja va negociar mesos enrere la compra de la immobiliària Colonial, tot i que no hi va haver acord per portar a terme aquesta operació.